Αθλητισμός

«Kλείνει» μέχρι την Τετάρτη ο Νεϊμάρ στην Παρί!

«Kλείνει» μέχρι την Τετάρτη ο Νεϊμάρ στην Παρί!
Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία και στη Γαλλία η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. n

Όπως αναφέρει, μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα «Sport», οι Γάλλοι εμφανίζονται έτοιμοι να πληρώσουν μέχρι την προσεχή Τετάρτη τα 222 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του Βραζιλιάνου στο συμβόλαιό του με τους Καταλανούς και να κάνουν δικό τους τον παίκτη ολοκληρώνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόθεση του Νεϊμάρ και της Παρί είναι το θέμα της μετακίνησής του να μην… σέρνεται για πολύ καιρό και να «τελειώσει» άμεσα με θετικό και για τις δύο πλευρές τρόπο. 

Με δεδομένο ότι οι Γάλλοι καλύπτουν τη ρήτρα του 25χρονου επιθετικού, αλλά κυρίως λαμβάνοντας υπόψη ότι ο ίδιος ο Νεϊμάρ έχει μιλήσει με την Παρί και επιθυμεί να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κάνει τίποτα και απλά θα ανοίξει τα… ταμεία της για να βάλει το μεγαλύτερο ποσό που θα έχει δοθεί ποτέ για τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή. 

Οι πληροφορίες Γάλλων και Ισπανών δημοσιογράφων αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Παρί μαζί με τον πατέρα του Νεϊμάρ δουλεύουν από κοινού τις τελευταίες ημέρες, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Και αυτό το… άμεσα μπορεί να σημαίνει ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας ο παίκτης θα αφήσει την αποστολή της Μπαρτσελόνα για να ενσωματωθεί σε αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments