Αθλητισμός

Ρομπέρτο: «Τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Ρομπέρτο: «Τρία υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»
Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «AS», ο Ρομπέρτο μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. n

Είναι, έτσι κι αλλιώς, γνωστό ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα και με κάθε αφορμή φροντίζει να μιλά με θερμά λόγια για την πρώην ομάδα του. 

«Νοιάζομαι για τους Έλληνες πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά και σε αυτό οφείλονται σε ένα βαθμό οι εμφανίσεις που έκανα. Έζησα τρία υπέροχα χρόνια. Συνεχίζω να λαμβάνω πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα από ανθρώπους που μου ζητάνε να επιστρέψω, καθώς τους λείπω πολύ. Μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. 

Ο πρόεδρος, ο κ. Μαρινάκης, όταν του είπα πως έχω ανάγκη να επιστρέψω στην πατρίδα μου και πως εξέταζα τις επιλογές μου, με βοήθησε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρομπέρτο, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός ότι οι πολύ καλές εμφανίσεις του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα τον είχαν φέρει κάποια στιγμή και πολύ κοντά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. 

«Αυτό συνέβη κατά τα δύο πρώτα χρόνια μου στον Ολυμπιακό. Στην Ευρώπη αυτό που φαινόταν περισσότερο ήταν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτά έκαναν αίσθηση. Αυτή η ευκαιρία δεν ήρθε. Δεν τα παρατώ, όμως, είναι κάτι που μπορεί να γίνει» ανέφερε σχετικά ο Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος μάλιστα θυμήθηκε και τις σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές που έζησε ως παίκτης του Ολυμπιακού. 

«Έχω αναμνήσεις από μεγάλα παιχνίδια. Θυμάμαι νίκη με 3-2 επί της Ατλέτικο στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκη επί της Άρσεναλ στην έδρα της, αλλά και αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ και τη Μπενφίκα, αλλά και τον παραλίγο αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». 

Μετά από μια σεζόν κατά την οποία δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην Εσπανιόλ, ο Ρομπέρτο ελπίζει ότι στη Μάλαγα του Μίτσελ θα καταφέρει να βρει τον καλό εαυτό του. 

«Στη Μάλαγα θα παίξω ως δανεικός, ωστόσο στόχος μου είναι να μείνω στην ομάδα για περισσότερο από ένα χρόνο. Είμαι 31 χρόνων και θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε μια ομάδα στην οποία και θα κλείσω την καριέρα μου. Νομίζω ότι η Μάλαγα έχει τις προϋποθέσεις να είναι αυτή η ομάδα, να είναι επίσης η ομάδα που θα με κάνει ευτυχισμένο» συμπλήρωσε ο Ρομπέρτο. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments