Αθλητισμός

Η έλευση φορ «παγώνει» και υπάρχουν λόγοι

Η έλευση φορ «παγώνει» και υπάρχουν λόγοι
Δεν βιάζεται ο Πάυλος Μυροφορίδης αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτήσει για να ενισχύσει πλήρως την γραμμή κρούσης του Άρη.

nn nnn nnn nnnnnnnn

Δεν βιάζεται ο Παύλος Μυροφορίδης αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτήσει για να ενισχύσει πλήρως την γραμμή κρούσης του Άρη, δημιουργώντας ένα δυνατό και αξιόπιστο τρίο με τους Αντώνη Καπνίδη και Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» είναι αποφασισμένος ο παίκτης να προέρχεται από το εξωτερικό, καθώς καμία εγχώρια επιλογή, δεν τον έχει πείσει μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα, μάλιστα, και με τις εντυπώσεις που αποκόμισε μετά από μία πρώτη αναζήτηση έκρινε ότι δεν υπάρχει χρόνος να βιαστεί και θα περιμένει για δύο λόγους.

Αρχικά, διότι θέλει να είναι σίγουρος για τον «εκλεκτό», κάτι που προϋποθέτει πολλή μελέτη, ώστε να μειωθεί το ποσοστό ρίσκου κι έπειτα γιατι θα μπορέσει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (τελευταίες μέρες Αυγούστου) να διαπραγματευτεί διαφορετικά τις οικονομικές του απολαβές.

Με τον κίνδυνο να μείνει χωρίς ομάδα ο εκάστοτε φορ υπαρκτός, αυτομάτως θα είναι πιο προσιτός οικονομικά για τον Άρη, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για οικονομική υπέρβαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments