Αθλητισμός

Η Πενιαρόλ μοναδική αντίπαλος του Παναθηναϊκού για Μάξι Ροντρίγκες

Η Πενιαρόλ μοναδική αντίπαλος του Παναθηναϊκού για Μάξι Ροντρίγκες
Η Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη φέρεται να είναι ουσιαστικά η μοναδική αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που τελικώς κινηθεί για την απόκτηση του Μάξι Ροντρίγκεζ.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το βράδυ του Σαββάτου ο Αργεντίνος πρώην άσος των Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ, Μάξι Ροντρίγκεζ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής έχει μία πρόταση στα χέρια του και αυτή είναι από τον σύλλογο της Ουρουγουάης που επιθυμεί να αποκτήσει τόσο εκείνον, όσο και τον Λούκας Βιάτρι το όνομα του οποίου είχε απασχολήσει και το τριφύλλι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όμως τελικά η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής προσφέρει στον Μάξι Ροντρίγκεζ περισσότερα χρήματα από αυτά που φέρεται να είναι σε θέση να του δώσει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο υπάρχει μία πολύ σημαντική παράμετρος που δεν αποκλείεται να αποβεί καθοριστική στις όποιες εξελίξεις και δεν είναι άλλη από την επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Αργεντίνος που μέχρι και τον περασμένο Μάιο είχε συνεχόμενες γεμάτες σεζόν στα πόδια, του θεωρεί πως αν και τη νέα σεζόν αγωνιστεί στη Γηραιά Ήπειρο και πάρει ανάλογο χρόνο συμμετοχής έχει αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «αλμπισελέστε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ροντρίγκεζ και πρόκειται να λάβει άμεσα την οριστική του απόφαση προκειμένου να προχωρήσει ή όχι η υπόθεση που δεν αναμένεται να τραβήξει χρονικά.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments