Ελλάδα

Εκτός κινδύνου οι δύο βαριά τραυματίες από τον σεισμό στην Κω

Εκτός κινδύνου οι δύο βαριά τραυματίες από τον σεισμό στην Κω
Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας και των δύο Ελλήνων.

Εκτός κινδύνου, είναι ο 21χρονος Σουηδός και ο 23χρονος Νορβηγός, που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία από την Κω την περασμένη Παρασκευή, μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε το νησί.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν του ΠΑΓΝΗ, ο 21 ετών Σουηδός που είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα και είχε υπαραχνοειδή αιμορραγία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όμως έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή, σε βελτιούμενη κατάσταση. Αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

Ο 23χρονος Νορβηγός, που έχει ακρωτηριαστεί και στα δύο του πόδια (κνημιαίος και άκρας ποδός), παραμένει επίσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όμως η κλινική του κατάστασή είναι σημαντικά βελτιωμένη και αναμένεται εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Ο 37χρονος Έλληνας που υπέστη τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση. Η 28χρονη Ελληνίδα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική και η κατάστασή της είναι καλή. Μάλιστα, εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments