Αθλητισμός

Ο Εμπαπέ πάει στη Ρεάλ και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία

Ο Εμπαπέ πάει στη Ρεάλ και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, Ρεάλ και Μονακό συμφώνησαν για την μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ!

Τον ήθελε σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Υπήρχαν ομάδες έτοιμες να δώσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους το next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι η ομάδα που κερδίζει τη μάχη για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Με το μυθικό ποσό των 180 εκατομμυρίων ευρώ (160 εκατομμύρια μετρητα συν άλλα 20 σε ανταλλάγματα), η Ρεάλ θα πάρει τον Εμπαπέ από τη Μονακό και αυτή θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι με τους Μονεγάσκους τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη εδώ και αρκετούς μήνες ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος της «βασίλισσας», κατόπιν επιθυμίας και του Ζινεντίν Ζιντάν. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Εμπαπέ θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ με ετήσιες απολαβές που θα φτάσουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments