Αθλητισμός

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από Χιμένεθ – Εκτός αποστολής Τρίστασον, Γιακουμάκης

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από Χιμένεθ – Εκτός αποστολής Τρίστασον, Γιακουμάκης
Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ, που παρατάσσει την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3 για το πρώτο ματς με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ntttttt

Ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις από τον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του πρώτου ματς (20:30, Novasports) της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.nnΟ Ανδαλουσιάνος τεχνικός παρατάσσει την Ένωση με διάταξη 4-3-3. 

Ο Ανέστης είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Μπακάκη αριστερό (αφήνοντας εκτός ενδεκάδας τον Λόπες) και τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Τριάδα στον άξονα με τον Σιμόες καθαρό αμυντικό χαφ και τους Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς εσωτερικούς μέσους. Ο Μάνταλος θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Χριστοδουλόπουλος στο άλλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάγια.nnΕκτός ενδεκάδας έμεινε ο Κλωναρίδης που είχε πιθανότητες να ξεκινήσει, ενώ οι Γιακουμάκης και Τρίστασον βρίσκονται εκτός αποστολής!nnΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ, 4-3-3): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάγια.nnΣτον πάγκο βρίσκονται οι Τσιντώτας, Έλντερ Λόπες, Αλμέιδα, Τσόσιτς, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο.

ttttnttttt

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments