Αθλητισμός

Σ. Θεοδωρίδης: «Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι έχασε η ΑΕΚ»

Σ. Θεοδωρίδης: «Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι έχασε η ΑΕΚ»
Στον Θανάση Μπέμπη αφιέρωσε τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν ο Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς από όλες τις ομάδες της.

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης, αφιερώνοντας τη νίκη του Ολυμπιακού στον Θανάση Μπέμπη που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Επιπλέον δήλωσε στενοχωρημένος από την ήττα της ΑΕΚ από την ΤΣΣΚΑ και τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός έπαιξε σε μία ζούγκλα, είναι ψυχάρα και δεν θα αναφερθώ σε αυτούς που έκαναν ταξίδι μέχρι το Βελιγράδι και πέταξαν αντικείμενα. Κάπου είναι ντροπή να μαζεύει βαθμούς μόνο ο Ολυμπιακός και να παίζουμε τόσα παιχνίδια. Την Τετάρτη να είναι γιορτή στο Καραϊσκάκη γιατί η UEFA μας έχει στο μάτι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στη Nova:

Για την αφιέρωση της νίκης στο Θανάση Μπέμπη:«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Θέλω να αρχίσω με τον μεγαλύτερο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό, τον Θανάση Μπέμπη. Όλοι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, το προσωπικό και εγώ προσωπικά που μεγάλωσα με τον Μπέμπη και ήταν προσωπικός μου φίλος, εκεί ψηλά που είναι στον ουρανό, δεν θα μπορούσαμε να του κάνουμε μεγαλύτερο δώρο. Εύχομαι αν υπάρχει δεύτερη ζωή να το έχει καταλάβει και να το έχει ζήσει. Όλοι οι ολυμπιακοί θρηνήσαμε τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή, αλλά ήρθε η σημερινή νίκη να απαλύνει τον πόνο. Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Θανάση γιατί σίγουρα θα είναι στην τηλεόραση και θα ακούει αυτά τα λόγια».

Για το ότι μόνο ο Ολυμπιακός φέρνει βαθμούς: «Στενοχωρήθηκα γιατί μου είπαν ότι έχασε η ΑΕΚ σήμερα. Δεν είναι δυνατόν μόνο ο Ολυμπιακός να μαζεύει βαθμούς για την Ελλάδα. Είναι και ντροπή κάπου. Μαζεύουμε βαθμούς, οι άλλοι κάθονται και κοιτάνε και ορίστε η κατάντια μας να παίζουμε τέσσερα ματς φέτος για να προκριθούμε».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι: «Ο Ολυμπιακός ήταν ψυχάρα. Είδατε σε τι γήπεδο παίζαμε, μια ζούγκλα. Ήρθαν και διάφοροι περίεργοι από την Ελλάδα, δεν θα τους ονομάσω γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς μαζί τους. Από αυτούς ξεκίνησαν να πέφτουν αναπτήρες μπουκάλια και διάφορα άλλα στην καταπακτή και στο ημίχρονο και γενικά προσπάθησαν να κάνουν μία ατμόσφαιρα από τις γνωστές που συνήθως κάνουν. Ελπίζω να ευχαριστήθηκαν το ωραίο ταξίδι στο Βελιγράδι».

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού: «Θέλω να πω για τον προπονητή, ότι είναι πολύ μεγάλος . Είδατε ότι ειδικά πριν από αυτό το παιχνίδι, πόσες αλλαγές κάναμε και πως συνέπεσαν ορισμένα πράγματα. Πριν το παιχνίδι συζητούσαμε και του λέω δεν ξέρεις καμιά φορά, αυτά μπορεί να είναι για καλό της ομάδας. Ό,τι γίνεται είναι για καλό. Βρήκε τους παίκτες και μου είπε ότι ήθελε να αποδείξει ότι έχουμε καλό υλικό και δεν φοβόμαστε καμία απουσία. Μπορούν να παίξουν παίκτες ίδιας αξίας και να αποδώσει ο Ολυμπιακός τα ίδια».

Για τη ρεβάνς της Τετάρτης: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ήρθαν άνθρωποι της Παρτιζάν και μου έδωσαν συγχαρητήρια, γιατί ήταν πολύ μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας, τα 5.000.000 φίλαθλοι, τους ζητάω μία χάρη. Την Τετάρτη να το κάνουμε γιορτή στο Καραϊσκάκη και όχι πόλεμο. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, φέραμε ένα καταπληκτικό εκτός έδρας σκορ, θέλω α φωνάξουν όσο πιο δυνατά μπορούν, όλοι αγαπάμε τον Ολυμπιακό και θέλουμε το καλό του γιατί η UEFA μας έχει στο μάτι. Να προστατεύσουμε τον Ολυμπιακό. Αγαπάμε όλους τους φιλάθλους,σε όποιες θύρες και αν ανήκουν. Θέλω να μας βοηθήσουν να γίνει ένα πραγματικό πανηγύρι την Τετάρτη. Εύχομαι να γίνει η αρχή για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και να περάσουμε όσες περισσότερες ομάδες μπορούμε και να μας βοηθήσουν οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες παίρνοντας βαθμούς».

πηγή:  sport-fm.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments