Διεθνή

Ο Δήμαρχος Λονδίνου αποκάλεσε… 12χρονο τον Τραμπ

Ο Δήμαρχος Λονδίνου αποκάλεσε… 12χρονο τον Τραμπ
Νέο "επεισόδιο" στην κόντρα των δύο ανδρών.

Ο Σαντίκ Καν κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι συμπεριφέρθηκε σαν 12χρονο, όταν στράφηκε εναντίον του έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου.

Τότε, ο Τραμπ είχε στραφεί κατά του Καν, υποστηρίζοντας ότι ο δήμαρχος του Λονδίνου είχε πει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν οι Λονδρέζοι. «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν!», είχε γράψει ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Στην πραγματικότητα, ο Καν είχε δηλώσει ότι οι Λονδρέζοι δεν πρέπει να ανησυχούν εξαιτίας της αυξημένης παρουσίας της αστυνομίας στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας. Οταν ρωτήθηκε από τον New Yorker γιατί φαίνεται να ενόχλησε τον Τραμπ, ο δήμαρχος Λονδίνου απάντησε: «Η σύντομη απάντηση είναι ”δεν ξέρω”, αλλά θα μπορούσα να το καταλάβω αν αμφότεροι ήμασταν 12 χρονών».

Ο Καν δήλωσε ακόμη ότι τον απογοήτευσαν τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου και επεσήμανε ότι οι πολιτικοί πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. «Οπότε, ήμουν εξαιρετικά έκπληκτος όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ισχυρότερος σύμμαχός μας, είπε αυτά που είπε. Για να είμαι ειλικρινής, απογοητεύτηκα», ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments