Αθλητισμός

«Δεν είμαι ικανοποιημένος»

«Δεν είμαι ικανοποιημένος»
O Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Για το θετικό αποτέλεσμα και την κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και για τα μεταγραφικά θέματα μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έκανε βήματα προόδου η ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Το αποτέλεσμα ήταν καλό για εμάς, αλλά σαφώς δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε. Η εικόνα απέχει από αυτό που θέλω εγώ να βλέπω και θα δούμε την επόμενη εβδομάδα πόσο βελτιωμένοι θα παρουσιαστούμε».

Για τις πολλές ευκαιρίες που έκανε ο αντίπαλος: «Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή, αλλά και με την γενική αμυντική λειτουργία. Έχω συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή τι χρειάζεται η ομάδα και θα κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις, αλλά όπως είπα για την αμυντική λειτουργία δεν ευθύνεται μόνο η άμυνα, αλλά και οι παίκτες που παίζουν μπροστά».

Για την συντηρητική προσέγγιση που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς: «Είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλω εγώ. Επειδή μιλάμε για ματς πρόκρισης ήθελα μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο. Σύντομα ελπίζω να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινούσαμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή θα έκανα μια αλλαγή».

Για το αν μόνο με δύο μεταγραφές μπορεί να διορθωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, όταν αγοράζεις νέους παίκτες έχεις ένα 30% διαφορά σε σχέση με την ομάδα που θα είχες, αν δεν πάρεις καινούργιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τις μεταγραφές. Σήμερα δε παίξαμε τόσο καλά. Είναι νωρίς να πούμε τι φταίει και τι όχι πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για την Ρεβάνς: «Σίγουρα θα παίξουμε πιο καλά στο παιχνίδι της Τούμπας, να μπούμε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε επιθετικοί και να δείξουμε την δύναμη μας. Η Ολιμπίκ είναι μια καλή ομάδα, αλλά υστερεί σε φυσική κατάσταση, οπότε θα μπούμε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι της Τούμπας».

Για την αλλαγή του Σάχοφ: «Θέλαμε να περάσουμε στον αγωνιστικό χώρο έναν πιο επιθετικό ποδοσφαιριστή και αποφασίσαμε να τον αντικαταστήσουμε με έναν που είχε πιο… αμυντικό ρόλο, έτσι αντικαταστήσαμε τον Σάχοφ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments