Αθλητισμός

Πάει για χαφ και (ίσως) φορ η ΑΕΚ

Πάει για χαφ και (ίσως) φορ η ΑΕΚ
Τα μηνύματα ενίσχυσης που έστειλε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ έχουν λάβει στην ΑΕΚ. Τι θα ψάξουν στην «Ένωση» για χαφ, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για φορ και πώς σχετίζονται τα θέματα Γιόχανσον-Αλμέιδα.

Διατεθειμένη να αξιοποιήσει τα σκληρά -πλην χρήσιμα- συμπεράσματα του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η ΑΕΚ.

Όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», η εικόνα (και όχι τόσο το αποτέλεσμα) απέναντι στους Ρώσους έκανε σαφή και εντός του συλλόγου την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ.

Ενόψει λοιπόν των δυο κρισιμότατων αγώνων που θα ακολουθήσουν για τα πλέι οφ του Europa League, κυοφορείται η σκέψη για κάλυψη συγκεκριμένων κενών που ήρθαν στην επιφάνεια.

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί η αναζήτηση ενός κεντρικού χαφ που θα συνδυάζει ποιότητα, πείρα, αλλά και ποδοσφαιρική προσωπικότητα για να σηκώσει την ομάδα στα δύσκολα. Μια περίπτωση που δεν συνδέεται με τις εξελίξεις στο θέμα του Γιόχανσον, ο οποίος τις προσεχείς μέρες θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αν αυτό δεν γίνει, θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία πώλησής του.

Από την άλλη, λιγότερο πιθανό (ωστόσο ορθάνοιχτο) είναι το ενδεχόμενο απόκτησης και σέντερ φορ. Κι αυτό διότι είναι δεδομένη η επιθυμία απόκτησης ενός πιο παραγωγικού επιθετικού, ωστόσο αυτό θα συμβεί μονάχα στην περίπτωση που βρεθεί λύση με τον Αλμέιδα και δεχθεί να λύσει το βαρύ συμβόλαιό του.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments