Αθλητισμός

Το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος έχει ο ΠΑΟ – Καλός ο Άλτμαν, αλλά άμα έχεις δει Λέτο να χορεύει…

Το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος έχει ο ΠΑΟ – Καλός ο Άλτμαν, αλλά άμα έχεις δει Λέτο να χορεύει…
Η αποθέωση για τους πράσινους μετά το χθεσινό παιχνίδι και τι περιμένουμε από εδώ και πέρα.

Ο Χρ. Ξανθάκης σχολιάζει μέσω του Sportdog,gr με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πρεμιέρα του "τριφυλλιού". Ποιους «πράσινους» αποθεώνει και σε ποιους… τα χώνει. Τι περιμένει να γίνει στη ρεβάνς;

Αναλυτικά:

Ένα καλούτσικο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο καλούτσικες ομάδες, με καλούτσικους παίκτες και καλούτσικο αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το ματσάκι παιδιά σε δεκατέσσερις λέξεις, αν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δικαιούνται μια ελάχιστη πικρία.

Γιατί αν δεν σταματούσαν τα σουτ του Λουντ στα δοκάρια, τώρα θα είχε το Τριφύλλι διαφορά ασφαλείας και δεν θα πήγαινε με άγχος να παίξει στον επαναληπτικό. Καλό το 1-0, αλλά ανατρέπεται χωρίς πολλά πολλά κι ύστερα αρχίζουν τα δύσκολα. Ιδίως αν είσαι τόσο δυσκοίλιος επιθετικά…

Ε ναι, αλήθειες να λέμε τώρα. Καλό παιδί ο Μολίνς, έβαλε και το πέναλτι, αλλά είναι για να γυαλίζει τα παπούτσια του Μπεργκ. Κι αυτός ο Λουσιάνο πολλά υποσχόμενος, πλην όμως δεν έχει μπει ακόμη στο πνεύμα της ομάδας. Κι έχει σημασία αυτό μιας και για τον Ουζουνίδη η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα.

Έτσι πορεύθηκε ως τώρα, έτσι θα πορευθεί και για τη συνέχεια. Αν είχε και τους ανάλογους παίκτες για να υποστηρίξουν την προπονητική ευφυΐα του, η πρόκριση θα ήταν σίγουρη. Δεν τους έχει όμως, οπότε μια σχετική αγωνία θα υπάρχει για τη ρεβάνς.

Μικρή πάντως, όχι μεγάλη. Πρώτον διότι η Γκαμπάλα δεν είναι κι αυτή καμιά ομαδάρα και δεύτερον άμα έχει μια φορά πρόβλημα στην επίθεση ο Παναθηναϊκός, οι Αζέροι έχουν δύο. Χώρια που μόνο από τα πλάγια μπορούν να αναπτυχθούν καθώς στο κέντρο δεν περνάει τίποτε από το δίδυμο Κουρμπέλη-Ζέκα. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να δεθούν έτσι αυτοί οι τύποι, αλλά είναι μακράν το καλύτερο αμυντικό πακέτο του πρωταθλήματος. Και δίνουν ανάσες σε όλη την υπόλοιπη ομάδα που ξέρει ότι δεν θα προδοθεί από κάθετες μπαλιές και εφορμήσεις.

Αν υπολογίσει κανείς ότι ο Χουλτ και ο Κουλιμπαλί καλύπτουν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά τα άκρα και ότι ο Μολέντο δεν χάνει κεφαλιές, πραγματικά δεν βλέπω πως μπορεί να σκοράρει η Γκαμπάλα. Ή μάλλον, να το γράψω καλύτερα, δεν βλέπω πως μπορεί να σκοράρει με ευκολία. Γιατί με καραμπόλες, όλα γίνονται.

Υ.Γ. 1: Μπράβο στον Χατζηγιοβάννη που στάθηκε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Αν τον μάθει ο Ουζουνίδης να πατάει και περιοχή, ο Παναθηναϊκός θα βγει διπλά κερδισμένος.

Υ.Γ. 2: Δεν είναι κι άσχημος αυτός ο Άλτμαν. Αλλά άμα έχεις δει τον Λέτο να χορεύει…

Υ.Γ. 3: Δηλαδή θα τον χάλαγε τον ΠΑΟΚ να είχε Ζέκα-Κουρμπέλη στο κέντρο; Θα φτάνανε τόσο άνετα οι Ουκρανοί στην περιοχή του;

Υ.Γ. 4: Κι ο Βλαχοδήμος μια χαρά τα πήγε. Και είναι πολύ ελπιδοφόρος ο τρόπος που δουλεύει με τα πόδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments