Αυτό είναι το ζευγάρι που θέλει το «Ε» για παρουσιαστές στο Survival | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Ιουλίου 2017, 15:26

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως στο "Ε" σκέφτονται πολύ σοβαρά πλέον και μετά τις άκαρπες επαφές που είχαν για παρουσιαστεί του Survival να παρουσιάσει το reality γνωστό ζευγάρι της showbiz, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα.

Τελικά, το συγκεκριμένο ζευγάρι φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου. Οι άνθρωποι του καναλιού τους θεωρούν ιδανικό δίδυμο καθώς ο Αϊβάζης διαθέτει το αθλητικό στοιχείο που χρειάζεται το παιχνίδι και η Κορινθίου το γκελ στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς είναι βέβαιο ότι με αυτή στο τιμόνι της εκπομπής θα έχει έναν πολύ καλό λόγο για να παρακολουθήσει το reality επιβίωσης του καναλιού.

Το ζευγάρι δεν έχει δώσει ακόμα το οριστικό ok, όμως οι συζητήσεις συνεχίζονται και το κλίμα και απ’ τις δυο πλευρές είναι θετικό.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, πάντως, ότι αν δεν κλείσει άμεσα το θέμα του παρουσιαστή, αλλά και των παικτών που θα απαρτίσουν την ομάδα των διασήμων (σίγουρη θεωρείται μόνο η Ελευθερία Ελευθερίου), τότε πολύ δύσκολα θα βγει στον αέρα το Survival στις 28 Αυγούστου, όπως επιθυμούν οι ιθύνοντες του "Ε".