Η Περιστέρα Μπαζιάνα στο Αιγινήτειο για εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Ιουλίου 2017, 07:33

Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Nοσοκομείου προσφέρει το τελευταίο διάστημα η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα θα εργαστεί εθελοντικά στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου και πιο συγκεκριμένα με όμοφωνη απόφαση θα προσφέρει « εθελοντική εργασία στη Μονάδα Μελέτης Υπνου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017 χωρίς αμοιβή». 

H σύντροφος του πρωθυπουργού, που πριν από δύο μήνες μετατάχθηκε από καθηγήτρια Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο διοικητικό προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιείται στο κέντρο το οποίο ειδικεύεται στη διάγνωση και στη θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από το σύνολο των διαταραχών του ύπνου (όπως αϋπνίες, εφιάλτες, υπνοβασία, κρίσεις στον ύπνο).

Ψυχίατροι, νευρολόγοι και πνευμονολόγοι της μονάδας παρέχουν υπηρεσίες αντιμετώπισης των διαταραχών της αναπνοής κατά τον ύπνο (αποφρακτική άπνοια), καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από έντονη υπνηλία κατά την ημέρα, διαταραχών με παθολογική, βίαιη ή άλλη παράδοξη συμπεριφορά κατά τον ύπνο, ενώ στο νοσοκομείο λειτουργεί ιατρείο τόσο του συνδρόμου ανήσυχων άκρων όσο και της ναρκοληψίας κάνοντας παράλληλα μελέτες σε αυτά τα επιστημονικά πεδία. 

TAGS: