Αθλητισμός

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πούκι (vids)

Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πούκι (vids)
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Φινλανδού φορ της Μπρόντμπι, Τεέμου Πούκι με τους «πράσινους» να θέλουν να κλείσουν το θέμα του επιθετικού άμεσα.n

Για την απόκτηση ενός βασικού επιθετικού κινείται ο Παναθηναϊκός και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τους «πράσινους» είναι αυτή του επιθετικού της Μπρόντμπι, Τεέμου Πούκι.

Ο 27χρονος Φινλανδός επιθετικός αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη και είναι γνωστός στον Παναθηναϊκό από τα περσινά παιχνίδια κόντρα στην Μπρόντμπι για το Europa League.

Ο Πούκι δεσμεύεται με συμβόλαιο στον δανέζικο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και προέρχεται από μία παραγωγική σεζόν κατά την οποία βρήκε δίχτυα 29 φορές και μοίρασε 10 ασίστ σε 46 παιχνίδια.

Ο Φινλανδός φορ αγωνίζεται από το 2014 στην Μπρόντμπι, στην οποία έχει εξελιχθεί στον αρχισκόρερ της ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σέλτικ, Σάλκε, Ελσίνκι και Σεβίλλη. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Φινλανδίας, με την οποία μετράει 54 συμμετοχές και εννιά τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πούκι αγωνίστηκε βασικός στο πρόσφατο 0-0 της Μπρόντμπι με τη Χάιντουκ για τα προκριματικά του Europa League. Αυτό δεν του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με άλλη ομάδα στα δύο παιχνίδια της επόμενης φάσης των προκριματικών της διοργάνωσης.

Η περίπτωση του Πούκι απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φυσικά εξετάζει και άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» από την Κυριακή. Άλλωστε οι «πράσινοι» θέλουν στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται να έχουν κλείσει οριστικά τη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Δείτε τον Πούκι σε δράση με την Μπρόντμπι:

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments