Μ. Χαρακόπουλος: Χάθηκαν 2,5 χρόνια με ευθύνη της κυβέρνησης | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Ιουλίου 2017, 07:14

Ειδικότερα υποστηρίζει πως χάθηκαν 2,5 χρόνια με ευθύνη της κυβέρνησης, λέγοντας πως "μια δράκα ανθρώπων μεταχειρίστηκαν κάθε μέσο και χρησιμοποίησαν κάθε ψεύδος για να αναρριχηθούν στην εξουσία".

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρακόπουλος σημειώνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πως η έξοδος στις αγορές αν και είναι "θετική εξέλιξη", εντούτοις θεωρεί πως η κυβέρνηση "υπονομεύει η ίδια το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι προωθεί". Σχετικά με την πολιτική αντιπαράθεση με επίκεντρο την Δικαιοσύνη, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ υποστηρίζει πως "η επίθεση προς τη Δικαιοσύνη είναι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης", επισημαίνοντας ότι υπάρχει "μια βαθύτατη υποτίμηση μιας βασικής αρχής της αστικής δημοκρατίας, αυτή της διάκρισης των εξουσιών".

Για το ζήτημα του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου που αναμένεται να διεξαχθεί και στη Θεσσαλία, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες "δεν πρέπει να παίρνουν χαρακτήρα κομματικών εκδηλώσεων".

Όσον αφορά, τέλος, την επιστολή που έστειλε ο Θεσσαλός βουλευτής στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ για τον νέο ευρωπαϊκό κανονισμό για τα αλκοολούχα ποτά, ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρει, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, πως αν ο νέος κανονισμός ψηφιστεί ως έχει "θα βρεθούμε ενώπιον καταστροφικών προοπτικών για την παραγωγή του τσίπουρου, του ούζου και άλλων παραδοσιακών ποτών".

TAGS: