Αθλητισμός

Αναζητεί τον αντι-Ζιλέ η Ναντ

Αναζητεί τον αντι-Ζιλέ η Ναντ
Ο Γκιγιόμ Ζιλέ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό φαίνεται πως μετράει μέρες στη Ναντ, αφού η γαλλική ομάδα κινείται ήδη για την αντικατάστασή του.n

Η πρόκριση στα πλέι οφ ήρθε, ο επόμενος αντίπαλος «βγήκε» και πλέον ο Ολυμπιακός κοιτάζει να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του μέσα στο καλοκαίρι. Σειρά στον μεταγραφικό σχεδιασμό φαίνεται πως παίρνει η περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος αποτελεί… διακαή πόθο του Μπεσνίκ Χάσι, αφού ο Αλβανός τεχνικός βλέπει στο πρόσωπο του πρώην παίκτη του στην Άντερλεχτ μια ποιοτική λύση τόσο για την αμυντική όσο και για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Η υπόθεση του 33χρονου μέσου έχει περάσει από… χίλια μύρια κύματα το τελευταίο δίμηνο, όμως φαίνεται πως πλέον έχει αρχίσει να πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Πριν λίγες μέρες, τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Γαλλία ανέφεραν πως απομένουν μονάχα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να πιάσει Λιμάνι ο Βέλγος, ενώ την Πέμπτη ο πρόεδρος των «καναρινιών» αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον παίκτη του χωρίς να δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πωλείται!

Τώρα, στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι η Ναντ κινείται ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι για την αντικατάσταση του Ζιλέ. Όπως αναφέρει η Equipe, ο παίκτης που έχει βάλει στο στόχαστρό της είναι ο 25χρονος Βραζιλιάνος Αντρέι Γκιρότο, ο οποίος αγωνίζεται στην Τσαπεκοένσε, την ομάδα που έγινε γνωστή παγκοσμίως μετά το αεροπορικό δυστύχημα που ξεκλήρισε το ρόστερ της.

Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα, οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων είναι προχωρημένες, με τη Ναντ να προσπαθεί να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες τη μεταγραφή του προλαβαίνοντας τόσο τη Σεβίλλη που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη, όσο και άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που τον «παρακολουθούν».

Αν βεβαίως οι Γάλλοι αποκτήσουν τον Γκιρότο, γίνεται πλέον προφανές ότι ο Ζιλέ μετράει ώρες στο «Μποζουάρ» και ο δρόμος για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό ανοίγει ακόμη περισσότερο.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments