Αθλητισμός

Όλα ΟΚ με Κλάους

Όλα ΟΚ με Κλάους
Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν πρωινό ραντεβού στη Νέα Μεσήμβρια, καθώς υπήρχε πρόγραμμα σε δυο γκρουπ. Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στις προπονήσεις.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση επί της Ολιμπίκ Ντόνετσκ στο γήπεδο της Τούμπας, παίκτες και τεχνικό τιμ επέστρεψαν στην δουλειά και βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, όπου διεξήχθη η προπόνηση της Παρασκευής.04.08.2017.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, και ο Πέδρο Ενρίκε , ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και αφού έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση, έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 2, κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και μίνι δίτερμα.

Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχε κανονικά και ο Στέφανος Αθανασιάδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, που τον κράτησαν εκτός μάχης κόντρα στους Ουκρανούς.

Ο Χοσέ Κάνιας που αποχώρησε τραυματίας από την μάχη της Τούμπας, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο θα ακολουθήσει και το Σαββατοκύριακο, ενώ το απόγευμα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το Σάββατο (05.08) ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην δουλειά την Κυριακή στις 10:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments