Σκάει ΒΟΜΒΑ στον Ολυμπιακό ! | Pagenews.gr
Pagenews Team 4 Αυγούστου 2017, 14:05

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες και οι πληροφορίες πως ο Ολυμπιακός πλησιάζει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με το όνομα του Νικολάς Μπουρντίσο να είναι το τελευταίο που προστίθεται στη μακριά λίστα των υποψήφιων ερυθρόλευκων μεταγραφικών στόχων.

Ο λόγος, βέβαια, για τον οποίο η πιάτσα επιμένει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση εγνωσμένης αξίας στόπερ έχει να κάνει με την αυξημένη πιθανότητα μεταγραφής του Παναγιώτη Ρέτσου.

Μπορεί στο Λιμάνι να είχαν σαν πρώτο στόχο να παραχωρήσουν φέτος τον Αλμπέρτο Μποτία, μια και το συμβόλαιό του λήγει σε λιγότερο από ένα χρόνο, όμως ως γνωστόν, οι αγορές έχουν τους δικούς τους κανόνες και διαμορφώνουν εκείνες τους στόχους, όχι το αντίστροφο.

Ετσι, στην πιάτσα των ατζέντηδων θεωρούν σχεδόν σίγουρο (πάνω από 85% πιθανότητες δίνουν…) ότι ο 18χρονος στόπερ του Ολυμπιακού θα πάρει φέτος μεταγραφή για πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, εκτοξεύοντας τις ετήσιες απολαβές του στο 1 εκατ. ευρώ, σε ένα deal που αν και όταν επιτευχθεί θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο -ασφαλώς- και τον Ολυμπιακό (περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ υπολογίζεται πως θα είναι το τελικό ποσό της συμφωνίας και ότι έτσι, ο Ρέτσος θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας εκείνες των Μήτρογλου, Μανωλά).