Αθλητισμός

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα!

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα!
Η Μπαρτσελόνα έχει προχωρήσει πολύ τις μεταγραφικές υποθέσεις των Ουσμάν Ντεμπελέ, Φιλίπε Κουτίνιο και Ινίγο Μαρτίνεθ και όλα δείχνουν ότι θα φέρει και τους τρεις παίκτες στο Καμπ Νου.n

Με τα ζεστά 222 εκατομμύρια που βάζει στα ταμεία της από την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα βγαίνει σε μεταγραφική αντεπίθεση ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της.

Οι Καταλανοί, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, θέλουν άμεσα να κλείσουν τρεις ποδοσφαιριστές για τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι θα έχουν θετική κατάληξη.

Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ, Φιλίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ και Ινίγο Μαρτίνεθ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Και οι τρεις πλησιάζουν στο Καμπ Νου με την Μπαρτσελόνα να έχει φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές και να ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια και με τις ομάδες τους.

Για τον στόπερ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ινίγο Μαρτίνεθ η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει τη ρήτρα των 32 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ για τους Ντεμπελέ και Κουτίνιο, η Μπάρτσα είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα σε ποσά γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ για τον κάθε ένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments