Τσουχτερά πρόστιμα από την ΑΑΔΕ σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε Κέρκυρα και Κω | Pagenews.gr
Pagenews Team 5 Αυγούστου 2017, 15:00

Οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν αποτέλεσμα καθώς εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις σε Κέρκυρα και Κω, σε μαγαζιά όπου εμφανίζονταν πασίγνωστοι τραγουδιστές.

Ελεγκτές βρέθηκαν την Παρασκευή σε γνωστό παραλιακό μπαρ της Κέρκυρας όπου εμφανίζονταν Ελληνας τραγουδιστής που είχε τραγουδήσει πρόσφατα σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Για τον τραγουδιστή δεν διαπιστώθηκε καμία παρατυπία, αλλά από τον έλεγχο που έγινε στο μπαρ, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις ύψους 5.000 ευρώ.

Οι δικαιολογίες από τους υπεύθυνους του καταστήματος κρίθηκαν από τα ελεγκτικά όργανα ως αβάσιμες και επιβλήθηκε πρόστιμο ενώ σήμερα ή αύριο θα μπει λουκέτο για 48 ώρες.

Επίσης, τα συνεργεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έκαναν «ντου» στην Κω σε ξενοδοχείο που τραγουδούσε έτερος γνωστός ερωτικός λαϊκός τραγουδιστής. Οι ελεγκτές εντόπισαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 1.600 ευρώ. Δεδομένου ότι πρόκειται για ξενοδοχείο, δεν μπορεί να μπει «λουκέτο» ωστόσο πρόκειται να επιβληθεί μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

TAGS: