Αθλητισμός

Αλλαγή δεδομένων: H Λίβερπουλ δέχτηκε να διαπραγματευτεί την πώληση Κουτίνιο!

Αλλαγή δεδομένων: H Λίβερπουλ δέχτηκε να διαπραγματευτεί την πώληση Κουτίνιο!
Ο Φιλίπε Κουτίνιο πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα από ποτέ. Η συνάντηση των ιδιοκτητών των «reds» με τους εκπροσώπους του παίκτη το βράδυ της Παρασκευής, είχε μια θετική εξέλιξη για την...

Η πίεση που ασκείται προς την ομάδα, από τον Φιλίπε Κουτίνιο προκειμένου να «εκβιάσει» τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, άρχισε να αποδίδει καρπούς, μετά από βδομάδες έντασης και… ψυχρού πολέμου με την πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ. 

Πιο συγκεκριμένα, η καταλανική «Sport» αναφέρει ότι η Λίβερπουλ αποφάσισε να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την πιθανή μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρος: θέλει να γίνει μέλος της Μπαρτσελόνα και μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» τον ενθαρρύνουν λέγοντάς του ότι θα τον περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή. Από πλευράς τους οι διοικούντες την ομάδα του Λίβερπουλ, ήταν κάθετοι: ο παίκτης δεν πωλείται. Έχοντας μάλιστα απορρίψει ήδη δύο προτάσεις που κατέθεσαν οι Καταλανοί χωρίς διάθεση διαπραγμάτευσης.

Πλέον, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Τουλάχιστον έτσι μεταδίδει ο καταλανικός Τύπος, ο οποίος εκτιμάει ότι η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει επίσημη πρόταση που θα αγγίζει τα 150 εκατομμύρια για τον Κουτίνιο και είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή! 

Εάν το πολύκροτο σίριαλ λάβει τέλος, ο Κουτίνιο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Μπάρτσα, περνώντας και τον Ουσμάν Ντεμπελέ! 

Η… αμετακίνητη εδώ και βδομάδες στάση του Κουτίνιο υπήρξε βασικός παράγοντας για να αλλάξει τρόπο χειρισμού και η Λίβερπουλ και να επανεξετάσει την προοπτική πώλησης που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στα πλάνα. 

Ο βρετανικός τύπος μάλιστα αναφέρει ότι οι «reds» βρήκαν και τον νούμερο «1» υποψήφιο αντικαταστάτη του που είναι ο Ρενάτο Σάντσες της Μπάγερν Μονάχου ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments