Αθλητισμός

Το παλεύει για Μίτροβιτς ο Ολυμπιακός!

Το παλεύει για Μίτροβιτς ο Ολυμπιακός!
Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν έναν σέντερ-φορ εγνωσμένης αξίας και δίνουν δύσκολη «μάχη» για τον επιθετικό της Νιούκαστλ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.n

Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League άνοιξε την όρεξη του Ολυμπιακού, ο οποίος προσπαθεί να φέρει έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν στο λιμάνι τον Σέρβο επιθετικό της Νιούκαστλ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ο οποίος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ!

Το όνομα δεν έπεσε τώρα στο τραπέζι, ούτε είναι άγνωστο στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που «δουλεύεται» εδώ και περίπου ένα μήνα από τους Πειραιώτες, αφού ο Μπέσνικ Χάσι τον ξέρει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Άντερλεχτ, με την οποία ο Σέρβος επιθετικός είχε αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League πριν από τρία χρόνια.

Ο γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του 22χρονος Σέρβος επιθετικός ο οποίος κόστισε στον αγγλικό σύλλογο 13 εκατομμύρια λίρες πριν από δύο χρόνια, παρότι σκόραρε ως αλλαγή στον αγώνα του Σαββάτου με την Γουέστ Χαμ, δεν υπολογίζεται από τον Ράφα Μπενίτεθ και οι «καρακάξες» ψάχνουν τρόπο για να τον παραχωρήσουν είτε με την μορφή δανεισμού είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με την Νιούκαστλ, όσο και με τον παίκτη, όμως για να μπαίνει το θέμα στην σωστή διάσταση, ο Μίτροβιτς είναι ένας παίκτης που ΔΕΔΟΜΕΝΑ βρίσκεται στην ερυθρόλευκη ατζέντα και είναι ένας παίκτης που δουλεύουν οι πρωταθλητές Ελλάδας εδώ και ένα μήνα.

Δεν κλείνει στον Ολυμπιακό, ούτε είναι μία ανάσα από το λιμάνι, απλώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Σέρβος φορ είναι πολύ πιο κοντά από ότι ήταν πριν από ένα μήνα, όταν άρχισε να παίζει το όνομα του στην κόκκινη ατζέντα.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, έστω και αν ο μισθός του είναι αρκετά τσουχτερός, αφού ο Μίτροβιτς αμείβεται με 60.000 λίρες την εβδομάδα, τουτέστιν εισπράττει περίπου 3,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό που αποτελεί υπέρβαση για το μισθολόγιο του Ολυμπιακού.

Οι λαμπεροί όμιλοι του Champions League είναι ένα δελεαστικό ατού για τους Πειραιώτες, που πιέζουν με όποιο τρόπο μπορούν, ώστε να κλείσουν ένα παίκτη που με την ποιότητα του μπορεί να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης, με τον Μίτροβιτς να ψάχνει μία ομάδα που μπορεί να του εγγυηθεί θέση βασικού, μετά από μία δύσκολη περίοδο στην Νιούκαστλ με τον Ράφα Μπενίτεθ στο τιμόνι.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments