Αθλητισμός

ΑΡΗΣ: Ο Κιθ Μπένσον πρώτη επιλογή του Γιαννάκη για σέντερ (vid)

ΑΡΗΣ: Ο Κιθ Μπένσον πρώτη επιλογή του Γιαννάκη για σέντερ (vid)
O 29χρονος Αμερικανός, Κιθ Μπένσον, πρώην συμπαίκτης του Οκάρο Γουάιτ, είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του σέντερ στον Άρη.

nnnnn nnnnnnnnnnn

Ένας πρώην συμπαίκτης του Οκάρο Γουάιτ είναι ο βασικός υποψήφιος για την θέση του σέντερ στον Άρη. Πρόκειται για τον 29χρονο Αμερικανό, ύψους 2,11μ., Κιθ Μπένσον.

Ο Μπένσον υπήρξε συμπαίκτης του Οκάρο την περσινή χρονιά στη D-League στους Σιουξ Φολς Σκάιφορς. Εκεί έκανε εκπληκτικά πράγματα, αν αναλογιστεί κανείς ότι τελείωσε με μέσους όρους 20,5 πόντους και 10,4 ριμπάουντ σε 50 αγώνες, με 60,2% εντός πεδιάς και 77% στις βολές!

Πρόκειται για έναν προικισμένο παίκτη στο επιθετικό κομμάτι, με πολλούς τρόπους να βάζει τη μπάλα στο καλάθι, αλλά και αδυναμίες στην άμυνα, αν και είναι παίκτης με έφεση στο ριμπάουντ.

Ο Μπένσον είναι η πρώτη επιλογή του Γιαννάκη για την θέση του σέντερ, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κίνα και η ομάδα του αγωνίζεται στα πλέι οφ. Εφόσον ολοκληρωθεί γρήγορα η χρονιά στην Κίνα, τότε οι κίτρινοι έχουν ελπίδες να τον αποκτήσουν.

Είναι παίκτης που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ιταλία (Σάσαρι), Λευκορωσία (Τσμόκι), Λιθουανία (Νεπτούνας) και Εσθονία (Κάλεβ), ενώ το 2011 έγινε ντραφτ στο Νο48 από τους Ατλάντα Χοκς. Έχει παίξει σε τρία παιχνίδια με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς την περίοδο 2011-12 στο ΝΒΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments