Αθλητισμός

Ουζουνίδης κατά Αλαφούζου!

Ουζουνίδης κατά Αλαφούζου!
Ουζουνίδης κατά Αλαφούζου!

Δεν ξανάγινε. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού να δηλώνει μπροστά στην κάμερα φόρα παρτίδα ότι η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη. Με αντίπαλο τον… Λεβαδειακό! Στην Λεωφόρο! Κι ευτυχώς που πήραμε την ισοπαλία, πρόσθεσε ο Ουζουνίδης. Να ‘ταν μόνο αυτά!

Έβγαλε κι άλλα πράγματα στον αέρα ο Ουζουνίδης, που δεν χρειάζονται μετάφραση. Και είναι όλα σωστά! Συγκεκριμένα, ότι στο ματσάκι με τον Λεβαδειακό πήραν φανέλα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό.

Γιατί τόσο αλήθεια από τον υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Επειδή η ομάδα ήταν νεκροταφείο, μάλιστα απέναντι σε μετριότατη, ίσως τη χειρότερη ομάδα της σούπερ λιγκ. Τόσος κακός ήταν ο Λεβαδειακός, που αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία θα τον απέκλειε, θα τον τοποθετούσε σε πρωτάθλημα δύο κατηγορίες κάτω.

Μία είναι η ερμηνεία στις εξομολογητικές δηλώσεις του Ουζουνίδη. ”Δεν έχουμε παίκτες. Δεν ξέρουμε, δηλαδή αυτός ο ίδιος δεν ξέρει, ποιος παίκτης θα φύγει τελικά, ποιος θα έρθει”.

Ανοικτή, πιο ανοικτή δεν γίνεται, η δημόσια τοποθέτηση του Ουζουνίδη, ο οποίος απευθύνεται στους οπαδούς και ”δείχνει" τον Αλαφούζο. Ότι ο υπεύθυνος της δυστυχίας του Παναθηναϊκού είναι ο μεγαλομέτοχος. Αυτός αποφασίζει με βάση το πορτοφόλι του ποιος παίκτης θα παραχωρηθεί, ποιοί παίκτες αυτής της αγοραστικής αξίας θα αποκτηθούν.

πηγή:  apodytiriakias.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments