Αθλητισμός

Στα 2,6 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ζέκα στην Κοπεγχάγη

Στα 2,6 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ζέκα στην Κοπεγχάγη
Το συνολικό ποσό των 2.6 εκατ. ευρώ αναμένεται να βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δανία, στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός από τη μεταγραφή του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας ολοκληρώθηκε και επισήμως η μεταγραφή του Κάρλος Ζέκα στη δανέζικη ομάδα μετά την επιστροφή της με νέα βελτιωμένη πρόταση, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει. Ο παίκτης ανήκει πλέον στην Κοπεγχάγη με τους πράσινους να πρόκειται να βάλουν σύμφωνα με πληροφορίες του  από τη Δανία, συνολικά στα ταμεία τους το ποσό των 2,6 εκατ. ευρώ.

 Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει η Κοπεγχάγη να καταβάλει το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ελληνοπορτογάλου από τα οποία τα 1,7 εκατ. ευρώ θα δοθούν μετρητά και άμεσα και τα υπόλοιπα σε δύο δόσεις.

Από εκεί και πέρα το deal περιλαμβάνει και 300.000 ευρώ μπόνους τα οποία θεωρούνται εφικτά και άρα είναι πολύ πιθανό να δοθούν στην πορεία για να φτάσει το ποσό στα 2,6 εκατ. (1,700.000+600.000+300.000 ευρώ). Προφανώς δεν υπολογίζονται στα παραπάνω τα χρήματα του συμβολαίου του Ζέκα που μαζί με την εφορία έφταναν τα 1.25 εκατ. ευρώ (600 χιλ. ευρώ καθαρά το χρόνο).

Επιπλέον, οι ίδιες αξιόπιστες πηγές τονίζουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να λάβει επιπλέον και το ποσό που αντιστοιχεί από πιθανή συμμετοχή του Ζέκα με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει και προκριθεί στο μεγάλο ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments