Έδειξε βελτίωση ο Άρης στο φιλικό με τα Τρίκαλα, αλλά θέλει ακόμα δουλειά | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Αυγούστου 2017, 16:45 28 Αυγούστου 2017, 16:45

nnnnn nnnnnnnnnnn

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνά τους, στοιχείο που καταδεικνύει ότι οι ποδοσφαιριστές του βρίσκουν σιγά σιγά την απαραίτητη χημεία ως προς την αμυντική λειτουργία. Η μεσαία γραμμή, αποτελούμενη κυρίως από τους Μουμίν-Νίκτς, λειτούργησε άψογα, μην αφήνοντας χώρους στα Τρίκαλα, να αντεπιτεθούν, ενώ είχαν σημαντική συμβολή και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Αντίθετα, ο Άρης υπήρξε επιθετικά «νωθρός» καθώς πέρα από το γκολ, απείλησε ελάχιστες φορές, με τον Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς να είναι «εγκλωβισμένος» από την αντίπαλη άμυνα και τις «πτέρυγες» να μην δίνουν τις αναμενόμενες βοήθειες.

Ο Δημήτρης Σπανός, αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν, ξέρει πως να τα διορθώσει και έχει μπροστά του, ίσως και κάτι περισσότερο από ένα μήνα για να εμφανιστεί η ομάδα απολύτως έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το θετικότερο όλων, είναι ότι ο Άρης, παρότι δεν έπεισε με την απόδοσή του, ήταν σοβαρός στον αγωνιστικό χώρο των Τρικάλων, πήρε έστω και σε μία φιλική αναμέτρηση μία.. επαγγελματική νίκη, δείχνοντας πως «χτιζει» χαρακτήρα ομάδας, που θα εξασφαλίζει τα «τρίποντα», ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Αν και ακόμα νωρίς τα μέχρι στιγμής δείγματα, δείχνουν μία σημαντική βελτίωση. Το μόνο που απομένει, είναι να διορθωθούν οριστικά τα κακώς κείμενα των φιλικών.

Ετικέτες: