Διεθνή

Jason Mitchell: Τους έβρισε όλους επειδή έδωσαν τη θέση του σε αεροπλάνο σε άλλον (vid)

Jason Mitchell: Τους έβρισε όλους επειδή έδωσαν τη θέση του σε αεροπλάνο σε άλλον (vid)
Ο ηθοποιός Jason Mitchell έβριζε και απειλούσε αεροσυνοδούς και επιβάτες όταν είδε πως στην πτήση της Delta Airlines καθόταν άλλος στη δική του θέση. Κατέληξε να του περάσουν χειροπέδες και να μην πετάξει.

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε ο ηθοποιός Jason Mitchell μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο θα πετούσε, όταν διαπίστωσε πως από λάθος η αεροπορική εταιρία Delta Airlines, είχε δώσει τη θέση του σε άλλον. 

Η ιστοσελίδα TMZ δημοσιοποίησε βίντεο από το περιστατικό όπου φαίνεται ο Jason Mitchell να… «τρελαίνεται» και να φωνάζει σε όλους, όταν είδε πως κάποιος άλλος καθόταν στην θέση του, στην πρώτη θέση του αεροπλάνου και μάλιστα πως είχε και εισιτήριο και καθόταν εκεί. 

Βρίζει και καταριέται τις αεροσυνοδούς, τον πιλότο, χρησιμοποιεί αισχρολογίες και απειλεί πως θα τους χτυπήσει. Τελικά οι υπεύθυνοι κάλεσαν την αστυνομία και ο Jason Mitchell υποχρεώθηκε να κατέβει από το αεροσκάφος. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως χρειάστηκε να του βάλουν χειροπέδες, αν και λόγω του ότι η αεροπορική εταιρία Delta Airlines δεν υπέβαλε μήνυση, αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο πιο γνωστός ρόλος του Jason Mitchell είναι εκείνος του Eazy-E στο "Straight Outta Compton".

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments