Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά – Καμίνη | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Αυγούστου 2017, 15:39 28 Αυγούστου 2017, 15:39

Μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Καμίνη, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του δημάρχου Αθηναίων για τον φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Καμίνης ευχαρίστησε την κ. Γεννηματά για τις μεγάλες υπερβάσεις, τις οποίες και έκανε, για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον φορέα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης. «Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμίνης τόνισε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ετικέτες: