Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Η σέλφι των παικτών στο αεροπλάνο (pic)

Εθνική Ελλάδος: Η σέλφι των παικτών στο αεροπλάνο (pic)
Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος αναχώρησε για το Ελσίνκι και οι παίκτες έβγαλαν φωτογραφία από τη σκάλα του αεροπλάνου

Η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ αναχώρησε χθες για το Ελσίνκι, εκεί που θα δώσει τα παιχνίδια του ομίλου του Eurobasket 2017. Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα έβγαλαν την αναμνηστική… σέλφι, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σταμάτησαν στη σκάλα του αεροσκάφους και χαμογέλασαν όλοι μαζί, με κάποιος να κάνουν το σήμα της νίκης.

Από τη φωτογραφία απουσίαζε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος είτε είχε μπει ήδη μέσα στο αεροπλάνο, είτε εκτέλεσε χρέη… φωτογράφου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μίσσας: Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, Κώστας Μίσσας, υπογράμμισε ότι «μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία, θεωρώ ότι είμαστε ομάδα, θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και η βάση για να έρθουν τα αποτελέσματα. Σημαντικό κομμάτι είναι η αντιμετώπιση του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά. Το κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του. Είναι σημαντικό να συγκεντρώνεσαι για το επόμενο ματς και να ξεχνάς το προηγούμενο, σε ένα Πανευρωπαϊκό με συχνούς αγώνες. Θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή αίσθηση, ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, γιατί αξίζει σε αυτήν την ομάδα».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε επίσης ότι «αυτό που είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η διάρκεια. Μέσα από την προετοιμασία και τα διάφορα φιλικά, έχουμε δει κάποια πράγματα στα οποία είμαστε καλοί και πρέπει να τα κρατήσουμε και κάποια άλλα που πρέπει να διορθώσουμε και έχουν σχέση με την συγκέντρωση. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ότι αφορά το κομμάτι του περιφερειακού σουτ. Είμαστε καλοί σουτέρ, χρειάζεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη γιατί θα παίξει ρόλο αυτό το κομμάτι. Από πλευράς άμυνας, η διάρκεια σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αυτή είναι η προσέγγισή μας και βήμα-βήμα θα δούμε τι θα κάνουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments