Αθλητισμός

Μπονούτσι: «Ήθελε αρχ@@@@ για να αφήσω τη Γιουβέντους»

Μπονούτσι: «Ήθελε αρχ@@@@ για να αφήσω τη Γιουβέντους»
Για άλλη μια φορά ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για την απόφασή του να αφήσει τη Γιουβέντους για τη Μίλαν, σημειώνοντας πως δεν αισθάνεται μισθοφόρος. n

Παρά το γεγονός ότι ο διεθνής Ιταλός αμυντικός ερωτάται σχεδόν σε κάθε συνέντευξή του για την αποχώρησή του από τη «γηραιά κυρία», η απάντησή του έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον κάθε φορά. 

Με αφορμή την αναμέτρηση της «σκουάντρα ατζούρα» με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ο Μπονούτσι κλήθηκε για άλλη μια φορά να μιλήσει για την… προδοσία της μεταγραφής του στη Μίλαν. 

Και αυτή τη φορά η απάντησή του ήταν απολαυστική… 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Με ενοχλεί το γεγονός ότι με αποκάλεσαν αήθη, προδότη και μισθοφόρο. Είναι τρεις χαρακτηρισμοί που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ξέρω όμως ότι δεν είμαι κάτι από αυτά, τους ψίθυρους που ακούγονται τους παίρνει ο αέρας. Δεν έφυγα για τα χρήματα, οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι την περασμένη σεζόν κέρδιζα σχεδόν τα ίδια στην Γιουβέντους» είπε αρχικά ο Μπονούτσι και συμπλήρωσε:

«Αποφάσισα να αφήσω την Γιουβέντους εξαιτίας αποφάσεων που είχε πάρει προηγουμένως ο σύλλογος. Χρειάστηκαν αρχ@@@@για να κάνω την επιλογή που έκανα, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Χάρηκα πάντως που συναντήθηκα με τους πρώην συμπαίκτες μου στην Γιουβέντους που είναι φίλοι μου για μια ζωή». 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments