Αθλητισμός

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπουρντίσο!

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπουρντίσο!
Μία δύσκολη περίπτωση «τσεκάρει» ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τριφύλλι» έχει προταθεί ο 36χρονος αμυντικός, Νικολάς Μπουρντίσο, που «παίζει» δυνατά, ωστόσο και για την Τορίνο!

Και ξαφνικά… Νικολάς Μπουρντίσο!

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο, σε μεταγραφικά θέματα, δημοσιογράφο, Αντώνη Οικονομίδη, ο Παναθηναϊκός «τσεκάρει» την περίπτωση του 36χρονου κεντρικού αμυντικού!

Θυμίζουμε, ο «γερόλυκος», πρώην παίκτης των Μπόκα Τζούνιορς, Ίντερ, Ρόμα και Τζένοα κυκλοφορεί… ελεύθερος και πριν λίγες μέρες, μάλιστα, «έπαιξε» δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Πρόκειται, σαφώς, για μία πολύ δύσκολη υπόθεση, τη στιγμή, δε, που οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Αργεντινός είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τορίνο.

Οι συστάσεις για τον -49 φορές διεθνή- Μπουρντίσο, περιττεύουν…

«Γέννημα-θρέμμα» παιδί της Μπόκα, ο γεννημένος στις 12 Απριλίου 1981 Νικολάς -που μπορεί να καλύψει και το δεξί άκρο της άμυνας- έχει φορέσει 102 φορές τη φανέλα της, την πενταετία 1999-2004, πριν η Ίντερ «σκάσει» 3,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον φέρει στην Ευρώπη.

Στο Μιλάνο παρέμεινε ως το 2009, κατακτώντας με τους «νερατζούρι» το νταμπλ, το 2006, και άλλα τρία πρωταθλήματα, μετρώντας 93 συμμετοχές και σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

Ακολούθησαν τα πέντε χρόνια στη Ρόμα, ως το 2014 (100 συμ./6 γκολ) και η τριετία στην Τζένοα (108 συμ./1 γκολ). Στη Ρώμη, εξάλλου, αρχικά μετακόμισε ως δανεικός, με τους «τζιαλορόσι» να του δίνουν 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο(!) και τον Αύγουστο του 2010 να τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή αντί 8 εκατομμυρίων!

Όπως προείπαμε, έχει φορέσει 49 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, από το 2003 ως το 2011, έχοντας συμμετάσχει σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, δύο Κόπα Αμέρικα, ενώ ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Αργεντινής, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα, το 2004!

πηγή:   sport-fm.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments