Αθλητισμός

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ρεν για Σιλά

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ρεν για Σιλά
Τη φόρμουλα για τον δανεισμό του Γιακούμπα Σιλά έχει βρει ο Παναθηναϊκός με τη Ρεν, με τον παίκτη να βρίσκεται αυτή την στιγμή πιο μπροστά για τον αντικαταστάτη του Ζέκα.n

Ο άσος από το Μάλι έχει αυτή την στιγμή προβάδισμα να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει τόσο αυτόν, όσο και τον Εγιόνγκ Ενόχ, ωστόσο, αναφορικά με τον δεύτερο τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα, σε αντίθεση με τον παίκτη της Ρεν που μπορεί άμεσα να παίξει.

Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι οι πράσινοι έχουν βρει φόρμουλα δανεισμού με τον γαλλικό σύλλογο για τον Σιλά. Μάλιστα η φόρμουλα αυτή εμπεριέχει και ρήτρα αγοράς λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο σε περίπτωση που το επόμενο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Παράλληλα, υπάρχει σημείο επαφής και με τον ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν ότι οι όποιες διαφορές είναι εύκολο να γεφυρωθούν.

Πάντως, από την πλευρά του τριφυλλιού υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση κάποιων ωρών καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του κοιτούν μήπως υπάρξει και κάτι καλύτερο μιας και όσο οδεύουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου προτείνονται αρκετές περιπτώσεις. 

Πάντως, οι πιθανότητες να βρεθεί κάτι καλύτερο δεν είναι πολλές και όλα δείχνουν ότι ο Σιλά θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Ζέκα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments