Ελλάδα

Γρεβενά: Η κακοκαιρία “χτύπησε” την πόλη – Πλημμύρισαν υπόγεια, έπεσαν δέντρα (vid)

Γρεβενά: Η κακοκαιρία “χτύπησε” την πόλη – Πλημμύρισαν υπόγεια, έπεσαν δέντρα (vid)
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττε τα Γρεβενά και άλλες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τοπικές καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι, που έπληξαν περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, δημιούργησαν προβλήματα σε Γρεβενά και Καστοριά, όπου πλημμύρισαν υπόγεια, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις σημειώθηκαν και πτώσεις δένδρων.

Μάλιστα, στα Γρεβενά η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δέκα κλήσεις για την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια και χρειάστηκε να επέμβει για την πτώση δένδρου στα περίχωρα της πόλης, ενώ συνεργεία της απομάκρυναν λαμαρίνες που είχαν αποκολληθεί λόγω των ισχυρών ανέμων.

Την ίδια στιγμή στην Καστοριά έγινε μια κλήση για πλημμυρισμένη κατοικία, ενώ, όπως αναφέρουν κάτοικοι, σε ορισμένες περιπτώσεις σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση που προκάλεσε ζημίες κυρίως σε αμπελώνες της περιοχής.

Σύμφωνα με το svouranews.gr, κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η οδός Αθανασίου Διάκου στην Καστοριά (μπροστά από τα ΚΤΕΛ), λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη δυνατή βροχή. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσα από το πάρκινγκ των ΚΤΕΛ. Πρόβλημα επίσης υπάρχει και στα κεντρικά φανάρια στην Λεωφόρο των Κύκνων, σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο ενημερωτικός ιστότοπος διακρίνονται και πεσμένα δέντρα στο κέντρο της Καστοριάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments