Πολιτική

Αιχμηρό σχόλιο από το ΠΑΣΟΚ στις προτάσεις του υπουργού Παιδείας για το Λύκειο και τις εξετάσεις

Αιχμηρό σχόλιο από το ΠΑΣΟΚ στις προτάσεις του υπουργού Παιδείας για το Λύκειο και τις εξετάσεις
Σκληρή ανακοίνωση από τον Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ για τις εξαγγελίες του υπουργού Παιδείας σχετικά με τις αλλαγές στο Λύκειο και την εισαγωγή στα ΑΕΙ χωρίς εξετάσεις.

Οι χθεσινές περιγραφές του υπουργού Παιδείας για το Λύκειο «απέχουν έτη φωτός από όσα χρειάζεται η νέα γενιά της πατρίδας μας, από όσα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατά καιρούς υποσχεθεί, από όσα ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός τον έχει αναιρέσει και συνεχίζει να τον αναιρεί.

Σε ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας επισημαίνεται, ότι «το δήθεν όραμα για άλλο λύκειο, η αυτονομία του Λυκείου και η εισαγωγή σε ΑΕΙ δίχως εξετάσεις ακολούθησαν το φαντασιακό δρόμο όλων των υπόλοιπων συριζαϊκών και πρωθυπουργικών εξαγγελιών», ενώ επικρίνεται ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για επικοινωνιακά παιχνίδια.

«Μόνος στόχος να καλύψει με πυροτεχνήματα την πλήρη ανεπάρκεια των προτάσεών του για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, αλλά και να γίνει κομματικά απαραίτητος ενόψει μάλιστα πιθανού ανασχηματισμού» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει τις βασικές αρχές των προτάσεών του για το Λύκειο και δεσμεύεται να τις καταθέσει αναλυτικά στον διάλογο που θα ξεκινήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments