Πολιτική

Συναντήσεις Μητσοτάκη εν όψει ΔΕΘ

Συναντήσεις Μητσοτάκη εν όψει ΔΕΘ
O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα συναντηθεί στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Σειρά επαφών εν όψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης άρχισε από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μεσημέρι συναντήθηκε με βουλευτές του κόμματος που εκλέγονται στη Μακεδονία και συζήτησε τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί, με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, Σ.Ε.Β., ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και ΣΕΤΕ).

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει σειρά επαφών με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Μακεδονίας, καθώς και με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Θα συναντηθεί, επίσης, και με το Σωματείο των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», που, όπως επισημαίνει η Ν.Δ. στην ανακοίνωσή της, πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα μας.

Όπως αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης στην 82η ΔΕΘ αναμένεται από τη μια να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση και να αποκαλύψει τις αδυναμίες της και από την άλλη να διατυπώσει ρεαλιστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας και της κοινωνίας.

Σημειώνουν ακόμη πως θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όχι μόνο με αφορμή τη ΔΕΘ, αλλά και το επόμενο διάστημα, κάτι που θα εκφραστεί και με περιοδείες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments