Πολιτική

“Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;” -Το σχόλιο Τσίπρα όταν ο Παπαστράτος του έλεγε ότι θα κάνει επενδύσεις

“Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;” -Το σχόλιο Τσίπρα όταν ο Παπαστράτος του έλεγε ότι θα κάνει επενδύσεις
Ομιλία του πρωθυπουργού, κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο της "Παπαστράτος ΑΒΕΣ".

Για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επενδυτές στην οικονομία μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του κατά την επίσκεψη στο εργοστάσιο "Παπαστράτος ΑΒΕΣ" στον Ασπρόπυργο.

Είναι πολλοί αυτοί που εμπιστεύονται την ελληνική οικονομία και επενδύουν, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός ομολόγησε ότι δεν πίστευε τον επιχειρηματία όταν εκείνος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του για να τον ενημερώσει ότι σχεδιάζει να κάνει επένδυση 300 εκατομμυρίων ευρώ. 

Περιγράφοντας την γνωριμία τους, όπως είπε στην ομιλία του στους εργαζόμενους, μόλις τέλειωσε η συνάντηση, ο κ. Τσίπρας γύρισε – όπως ομολόγησε στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους σήμερα – και είπε στον Δ. Τζανακόπουλο, που ήταν διευθυντής στο πολιτικό του γραφείο «είσαι σίγουρος πώς δεν μας κοροϊδεύει»; 

Συνεχίζοντας την ομιλία του, είπε πως μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2017 είχαμε επενδύσεις που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, είπε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι αμέσως μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου είχαμε διπλασιασμό των επενδύσεων.

Εργαζόμαστε για να βάλουμε τις βάσεις για ένα παραγωγικό μοντέλο, διαφορετικό από αυτό που μας οδήγησε στην κρίση, είπε ο κ. Τσίπρας. 

"Το πρώτο εξάμηνο του 2017 είχαμε πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ άμεσες ξένες επενδύσεις και το δίμηνο Ιουνίου- Ιουλίου είχαμε τριπλασιασμό, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις θετικές προοπτικές που δημιουργούνται μετά την ολοκλήρωση της β΄αξιολόγησης και της δοκιμαστικής εξόδου στις αγορές, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα γίνεται ξανά ένας ελκυστικός τόπος για επενδύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments