Αθλητισμός

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η αναζήτηση στόπερ

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η αναζήτηση στόπερ
Η ΑΕΚ κινείται σε πολλά ταμπλό για την απόκτηση αμυντικού.

Σε πολλά ταμπλό παίζει η ΑΕΚ σε ότι αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο εκτός από το ότι θα έρθει άλλος ένας σέντερ μπακ στην ομάδα.

Ο βασικός στόχος που ήταν από την Ιβηρική τελικά χάθηκε αφού παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε δώσει ο ίδιος τελικά η ομάδα του δεν δέχτηκε παρά τις πιέσεις να τον παραχωρήσει στην ΑΕΚ. Ετσι η ΑΕΚ κοιτάει πάλι τους άλλους στόχους που είχε εξ αρχής ενώ παράλληλα ψάχνει και περιπτώσεις που προκύπτουν τελευταία στιγμή κυρίως για δανεισμό. 

Η εξέλιξη αυτή έφερε ξανά στο προσκήνιο τον Μίλος Κασάνοβιτς που χθες είχε “καεί” λόγω της βεβαιότητας ότι η ΑΕΚ θα έκλεινε άλλο παίκτη. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό, στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου έκανε μια κίνηση που εκτιμήθηκε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι όμως δεν είναι ο μόνος υποψήφιος. 

Στη λίστα είναι και ο Ντάγκλας της Σπόρτινγκ που γράφτηκε χθες σε Πορτογαλικά ΜΜΕ και η περίπτωση του εξετάζεται επίσης από την Ενωση. Κανείς από όλους δεν έχει ξεχωρίσει αυτη την στιγμή. Για τον σέντερ μπακ όλα είναι ανοιχτά. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments