Αθλητισμός

Ασφυκτική πίεση της Μαρσέιγ στην Μπενφίκα για Μήτρογλου!

Ασφυκτική πίεση της Μαρσέιγ στην Μπενφίκα για Μήτρογλου!
Η Μαρσέιγ προσφέρει 20 εκατομμύρια στην Μπενφίκα, οι Πορτογάλοι ζητούν 30 και ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα!n

Κι αν το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής Έλληνα ποδοσφαιριστή, το οποίο κατέρριψε ο Παναγιώτης Ρέτσος κρατήσει μόλις μία μέρα; Η Μαρσέιγ πιέζει ασφυκτικά εδώ και μερικές ώρες την Μπενφίκα για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου σε ένα ντόμινο με πάρα πολλά επεισόδια!

Η ομάδα της Μασσαλίας που ψάχνει απεγνωσμένα για έναν σέντερ-φορ εγνωσμένης αξίας, βαρέθηκε να τρώει πόρτες αυτό το καλοκαίρι (Γιόβετιτς, Μπάκα, Ζιρού) και είναι αποφασισμένη να δώσει ρέστα για να πάρει ένα μεγάλο όνομα, ειδικά μετά την πίεση που υπάρχει μετά το βαρύ 6-1 από την Μονακό.

Ενώ φαινόταν ότι ο βασικός της στόχος είναι ο Βενσάν Αμπουμπακάρ (Πόρτο), η Μαρσέιγ χτύπησε την πόρτα της Μπενφίκα για τον Μήτρογλου προσφέροντας 20 εκατομμύρια ευρώ, με τους Πορτογάλος να ζητούν σε πρώτη φάση 30.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «αετοί» δεδομένα θα αποχωριστούν κάποιον επιθετικό τους μέχρι αύριο, όμως θα προτιμούσαν αυτός να είναι ο Μεξικανός Ραούλ Χιμένες, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του τεχνικού της ομάδας Ρούι Βιτόρια, ο οποίος θεωρεί ότι δεν υπάρχει στο ρόστερ άλλος επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του Mitrogolo.

Ωστόσο, για την Μπενφίκα τα πάντα είναι business. Πηγές από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι αν η Μαρσέιγ ανέβει στα 25 εκατομμύρια, τότε οι Λουζιτανοί θα δεχθούν, αφού αυτό είναι το αντίτιμο με το οποίο θα καμφθούν οι αντιστάσεις τους.

Σε ότι αφορά τον Έλληνα επιθετικό εμμένει στην εκπεφρασμένη του τοποθέτηση πως δεν θέλει να αποχωρήσει από την Μπενφίκα, όπου πραγματικά αισθάνεται σαν στο σπίτι του τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο σε περίπτωση που η Μπενφίκα συναινέσει στην παραχώρηση του, τότε δύσκολα θα μπορέσει να προβάλλει κάποια αντίρρηση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments