Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Οι σκέψεις Σκίμπε για την ενδεκάδα

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Οι σκέψεις Σκίμπε για την ενδεκάδα
Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Εσθονία και ο Μίχαελ Σκίμπε καλείται να βρει λύσεις στα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει.

Η Εθνική Ελλάδος δίνει απόψε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και ο Μίχαελ Σκίμπε αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα. Ο Σκίμπε καλείται να βρει λύσεις στις σημαντικές απουσίες, που δημιουργήθηκαν λόγω των τραυματισμών του Βασίλη Τοροσίδη και του Κώστα Μήτρογλου, ενώ απών είναι και ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος. Αναμφισβήτητα, το κενό του επιθετικού της Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλο για την Εθνική και ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να επιλέξει τον Απόστολο Βέλλιο για το αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τοροσίδη η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει στο ρόστερ «καθαρόαιμος» δεξιός μπακ χαφ. Οι υποψηφιότητες για να καλυφθεί η συγκεκριμένη θέση είναι τέσσερις, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Σταφυλίδης και Παναγιώτης Ρέτσος, με τον Γερμανό προπονητή να «ζυγίζει» την καθεμία, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

Επί ημερών Σκίμπε, δεξιά στην άμυνα έχουν παίξει οι: Παπαδόπουλος, Μανιάτης και Σταφυλίδης. Ο αρχηγός του Αμβούργου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο ματς.

Την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης. Εφόσον επιλεγεί σε ρόλο δεξιού μπακ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αριστερά θα είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Γιώργο Τζαβέλλα και Κώστα Μανωλά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Κάρλος Ζέκα. Η τριάδα πίσω από τον φορ περιοχής θα είναι ο Κώστας Φορτούνης (στον άξονα), ο Πέτρος Μάνταλος (δεξιά) και ο Τάσος Δώνης ή ο Τάσος Μπακασέτας (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Απόστολος Βέλλιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments