Αθλητισμός

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Κρέσπο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Κρέσπο
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Άνχελ Κρέσπο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, όπως ανέφερε πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.n

Συγκεκριμένα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαίωσε την άσχημη είδηση για τον Άνχελ Κρέσπο, ωστόσο για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από την άλλη πλευρά, πρεμιέρα με τα «ασπρόμαυρα» στις προπονήσεις έκανε ο Μαουρίτσιο, ο οποίος ξεκίνησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όταν όλος ο κόσμος είχε το νου του στις μεταγραφές, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους μόνο στο ποδόσφαιρο.

Η διπλή προπόνηση, άλλωστε, δεν τους άφηνε περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Ειδικά αυτού του είδους διπλή προπόνηση, καθώς οι ρυθμοί ανέβηκαν αρκετά. Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, μέσω κυκλικών ασκήσεων με μπάλα.

Το απόγευμα η προσέγγιση αφορούσε περισσότερο την τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Μαουρίτσιο που ξεκίνησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το δυσάρεστο νέο της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (01.09).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments