Αθλητισμός

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ (vid)

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ (vid)
Το μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ 2017 και την Εθνική Ελλάδος.

Στη μάχη του Eurobasket 2017 ρίχνεται η Εθνική μας, καθώς αντιμετωπίζει την Ισλανδία, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές στη «γαλανόλευκη», αποδεικνύοντας την στήριξή της στην προσπάθεια για την κατάκτηση ενός μεταλλίου μετά από οκτώ χρόνια.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στο Facebook, δημοσιεύτηκε ένα video στο οποίο Ηλίας Παπαθεοδώρου, Αντώνης Κόνιαρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Θοδωρής Καρράς και Νίκος Σταυρόπουλος στέλνουν τις ξεχωριστές ευχές τους στο σύνολο του Κώστα Μίσσα.

«Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών που ξεκινά σήμερα την προσπάθεια της στο Ευρωμπάσκετ! Στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας…», αναφέρει το μήνυμα με το οποίο συνοδεύει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το παρακάτω video:

 

Καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών που ξεκινά σήμερα την προσπάθεια της στο Ευρωμπάσκετ! Στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας…

Posted by PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK on Donnerstag, 31. August 2017

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments