Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σκάει η “βόμβα” Βιεϊρίνια – Περνάει ιατρικά

ΠΑΟΚ: Σκάει η “βόμβα” Βιεϊρίνια – Περνάει ιατρικά
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται πλέον μια ανάσα απ' τη μεγάλη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και περιμένει το τελικό "ok" της Βόλφσμπουργκ για να επιστρέψει στον Δικέφαλο. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα πλέον καθώς έως τις 20:00 πρέπει να έχει κλείσει το θέμα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες ώρες ο Πορτογάλος θα ξαναγίνει κάτοικος Τούμπας.

Ο «δικέφαλος» έχοντας ως σύμμαχο τον Πορτογάλο άσο κατάφερε μέσω και του ατζέντη του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκου να αποσπάσει το «ναι» των «λύκων», καθώς η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δεν μπορούσε να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που ήθελε να φύγει και αμείβεται με 2,2 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους και συν την εφορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πολ Κουτσολιάκος θα είναι στην Τούμπα σε λίγη ώρα για να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του πελάτη του με τη βόμβα Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμη να πυροδοτηθεί.

Ο διεθνής άσος περνάει ιατρικές εξετάσεις από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προεργασίας για να τρέξει η υπόθεση αν υπάρξει οριστική συμφωνία, μιας και βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments