Αθλητισμός

Τι είπε ο Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM για Μιραλάς, Ένγκελς, Ρέτσο και Κασάμι

Τι είπε ο Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM για Μιραλάς, Ένγκελς, Ρέτσο και Κασάμι
Tις τελευταίες πληροφορίες για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Πρόταση για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς με την μορφή δανεισμού κατέθεσε στην Έβερτον ο Ολυμπιακός όπως έγραψαν αγγλικά ΜΜΕ και μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος. Η απάντηση της αγγλικής ομάδας ωστόσο ήταν αρνητική, καθώς πρόθεση των ”ζαχαρωτών” είναι να πουλήσουν τον Βέλγο διεθνή και όχι να τον δανείσουν.

Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση απόκτησης τερματοφύλακας, ο Σίλβιο Προτό τιμωρήθηκε από την διοίκηση της Οστάνδης, η οποία τον έστειλε να προπονείται με την Β΄ ομάδα λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, κατηγορώντας τον για την πίεση που άσκησε ώστε να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του συλλόγου του Πειραιά, βέβαια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να αποκτήσει κάποιον γκολκίπερ ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Σχετικά με τα όσα αφορούν τις αποχωρήσεις, ο Κασάμι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σιόν, με τους Ελβετούς να τονίζουν πως αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Ο Νίκολα Μαρτίνεζ θα αγωνίζεται πιθανότατα στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού την επόμενη σεζόν, ενώ ο Ταρίκ Ελιουνούσι είναι σε συζητήσεις με την Αλάνιασπορ. Τέλος ο Γιώργος Μανθάτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου θα μετακινηθεί με την μορφή δανεισμού.

πηγή:  sport-fm.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments