Ελλάδα

Πετρούπολη: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία – Το μήνυμα στο κινητό της 18χρονης που εξόργισε τον πατέρα

Πετρούπολη: Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία – Το μήνυμα στο κινητό της 18χρονης που εξόργισε τον πατέρα
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Πετρούπολη, όπου μια 18χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πατέρα της, ο οποίος στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην Πετρούπολη, όπου μια 18χρονη δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πατέρα της, ο οποίος στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ο 55χρονος προσπάθησε να πρώτα να την στραγγαλίσει, ενώ στην συνέχεια την ξυλοκόπησε βάναυσα, σε σημείο που η κατάσταση της κοπέλας να είναι μη αναστρέψιμη με τους γιατρούς να ελπίζουν σε ένα «θαύμα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σημάδια από δάχτυλα γύρω από τον λαιμό της κοπέλας, κάτι που «φωτογραφίζει» και επιβεβαιώνει τις αρχικές υποψίες των Αρχών ότι ο πατέρας επιχείρησε να την στραγγαλίσει ενώ έβαλε και σε 4 σημεία του σπιτιού φωτιά για να την κάψει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα διάβασε το μήνυμα που έστειλε η 18χρονη στην μητέρα της (έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με τον 13χρονο γιο της) και της έγραφε «Μαμά μην γυρίσεις, ο μπαμπάς δεν αλλάζει». Ο πατέρας της εξοργίστηκε και της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να την πνίξει και μετά να την κάψει.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα είναι χτυπημένη και έχει και αμυχές από μαχαίρι, καθώς και σοβαρά εγκαύματα. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο, ενώ ο πατέρας της με εγκαύματα βρίσκεται στο ΚΑΤ και η αστυνομία περιμένει το «ΟΚ» των γιατρών για να του πάρουν κατάθεση.

Ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει και πολλές καταδικαστικές αποφάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments