Lifestyle

Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους (pics)

Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους (pics)
Ο Νίκο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη, με τον χωρισμό να είναι τόσο αθόρυβος όσο και ο γάμος τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από επτά χρόνια και παντρεύτηκε με τον τραγουδιστή να κάνει μια απλή αλλά ρομαντική πρόταση γάμου. Σε ένα ατμοσφαιρικό δείπνο, ο Νίνο της πρότεινε να την παντρευτεί, προσφέροντάς της ένα κομψό μονόπετρο. Τότε εκείνη συγκινημένη του είπε το πολυπόθητο "ναι", με την κοινή τους ζωή να ξεκινά.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο με μόλις 70 καλεσμένους, η εγκυμονούσα Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν εκθαμβωτική μέσα στο ιβουάρ νυφικό της, ενώ ο Νίνο είχε επιλέξει ένα slim κοστούμι που ταίριαζε στην ψηλόλιγνη σιλουέτα του.

Μετά από επτά χρόνια και δύο παιδιά το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Ιούνιο. Όπως αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα", δεν χώρισαν επειδή υπήρξε κάποιο αγεφύρωτο χάσμα, απλώς βαρέθηκαν το "μαζί". Μάλιστα, ο τραγουδιστής έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Οι δικοί τους άνθρωποι, ωστόσο, πιστεύουν πως η απόφαση είναι προσωρινή, με το ζευγάρι να μην έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ακόμη.

Οι σχέσεις τους πάντες είναι άριστες, με το ζευγάρι να έχει βάλει τις διαφορές στην άκρη για χάρη των παιδιών του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments