Πολιτική

ΚΚΕ: Το “νέο κράτος” του ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθρικό και φορομπηχτικό προς τον λαό

ΚΚΕ: Το “νέο κράτος” του ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθρικό και φορομπηχτικό προς τον λαό
Σκληρή ανακοίνωση του ΚΚΕ κατά της κυβέρνησης.

"Εχθρικό" προς τους εργαζομένους και φιλικό προς το κεφάλαιο παραμένει το "νέο κράτος" του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.

Ο Περισσός κατηγορεί την κυβέρνηση πως υποβαθμίζει τις παροχές προς τον λαό και ενισχύει την καπιταλιστική κερδοφορία,

Τονίζει, δε, πως η ΝΔ να κατηγορεί το Μαξίμου για "αντιγραφή" των θέσεων της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Πίσω απ’ τις κορώνες για ”νέο κράτος”, ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα σχέδιο μεταμφίεσης του σημερινού σάπιου και διεφθαρμένου αστικού κράτους, που απ’ τη μια είναι εχθρικό, αντιδραστικό, φορομπηχτικό προς το λαό και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και απ’ την άλλη φιλικό προς το κεφάλαιο και τους παρατρεχάμενούς του».

Το ΚΚΕ συνεχίζει, σχολιάζοντας πως: «η όποια ”ενίσχυση της αποτελεσματικότητας” δε θα αφορά τις παροχές προς το λαό, οι οποίες συνεχώς υποβαθμίζονται σε όλους τους τομείς (Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια κ.λπ), στο όνομα της δημοσιονομικής εξυγίανσης, αλλά τους στόχους της καπιταλιστικής κερδοφορίας».

Ενώ τέλος, η ανακοίνωση κλείνει υπογραμμίζοντας πως: «και μόνο το γεγονός ότι η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση για ”αντιγραφή” αρκεί για να καταλάβει κανείς τι υπηρετεί το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως και αυτό των προηγούμενων κυβερνήσεων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments