Ζαφείρης «Ντούρος» Οικονόμου: Αφήνει τις… μάχες στα κρεβάτια και είναι έτοιμος για Survivor | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Σεπτεμβρίου 2017, 12:39 1 Σεπτεμβρίου 2017, 12:39

Ο "Ντούρος", κατά κόσμον Ζαφείρης Οικονόμου, που είναι γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς τους ρόλους σε ερωτικές ταινίες, μίλησε για τη νέα του ζωή, τον γάμο, τις τουριστικές επιχειρήσεις, το γυμναστήριο στην Τήλο, αλλά και την αίτηση συμμετοχής που έκανε για το επόμενο Survivor

«Είμαι πολύ ερωτευμένος και αποφασισμένος να το πάρω το κορίτσι. Είναι πρώτη φορά που είμαι τόσο ήρεμος και ευτυχισμένος. Ζούμε κάτω από την ίδια στέγη τον τελευταίο χρόνο και περνάμε υπέροχα κάνοντας όνειρα για την μελλοντική κοινή μας ζωή που περιλαμβάνει και πολλά παιδάκια. Ξέρει ποιος είμαι, πού εργαζόμουν και τα έχει αποδεχτεί όλα. Νιώθω πολύ τυχερός και έτοιμος να παντρευτώ», εξομολογείται στην Espresso.

Νιώθει έτοιμος να ενταχθεί σε μία ομάδα επιβίωσης λόγω της φυσικής του κατάστασης και όπως αποκάλυψε συμπλήρωσε αίτηση και για το νέο «Survivor».

Ο Ζαφείρης Οικονόμου εγκατέλειψε τα φώτα του θεάματος στο απόγειο της καριέρας του αφού κατέκτησε φήμη και χρήμα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Τήλο και μίνι μάρκετ ενώ παράλληλα έχει στήσει ένα street workout γυμναστήριο στην παραλία Λιβάδια όπου προπονεί τη νεολαία του νησιού αλλά και ντόπιους.

Με 40 ταινίες πορνό στο ενεργητικό του, ο Ζαφείρης Οικονόμου, υπήρξε παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη.

«Με τη Μαριάννα ήμουν πολύ χαλαρός στα γυρίσματα γιατί εκείνη ήταν ήρεμη. Τα πήγαμε πολύ καλά και κρατήσαμε μία φιλική σχέση» λέει στην Espresso και συνεχίζει: «Και η Τζούλια και η Μαριάννα δεν ήταν επαγγελματίες, ήταν δύο TV περσόνες και ευτυχώς η πείρα μου, η διάθεση και το χιούμορ βοήθησαν να βγουν οι σκηνές».

Ετικέτες: