Αθλητισμός

Ελλάδα – Βέλγιο: Κατάμεστο αναμένεται το Καραϊσκάκη

Ελλάδα – Βέλγιο: Κατάμεστο αναμένεται το Καραϊσκάκη
Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Κυριακή το Βέλγιο και ο κόσμος, που χθες κόντρα στην Εσθονία ήταν ελάχιστος, αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο.

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δεν τα κατάφερε χθες να πάρει τη νίκη κόντρα στην Εσθονία, μένοντας στο 0-0 και την Κυριακή αντιμετωπίζει το πανίσχυρο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς που πρέπει να φύγει με βαθμολογικό όφελος για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε, χωρίς δημιουργία και… φαντασία στο παιχνίδι τους, έμειναν μακριά από την περιοχή των Εσθονών στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μετά και την ήττα της Βοσνίας στην Κύπρο.

Κακή ήταν και η εικόνα στις εξέδρες, αφού ο κόσμος δεν στάθηκε στο πλευρό της Εθνικής. Το Καραϊσκάκη δεν είχε ούτε 10.000 θεατές, προφανώς λόγω της αντιεμπορικότητας του αντιπάλου, κάτι που δε θα συμβεί την Κυριακή απέναντι στο Βέλγιο. Οι Βέλγοι είναι μια ομάδα αστέρων, είναι πρώτοι στον όμιλο και χθες φιλοδώρησαν με εννιά γκολ το ανίσχυρο Γιβραλτάρ.

Οι εκτιμήσεις, βάσει της κίνησης των εισιτηρίων, λένε πως μπορεί να είναι ακόμα και κατάμεστο το Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στους Βέλγους, προκειμένου ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα στην πολύ δύσκολη αποστολή της.

Στα αγωνιστικά, θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος, που χθες ήταν τιμωρημένος, ενώ ο Σκίμπε θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Μήτρογλου, ο οποίος έλειψε πάρα πολύ χθες από την Εθνική ομάδα.

Εκτός θα παραμείνει ο Τοροσίδης, που συνεχίζει τις θεραπείες, όπως και ο τραυματίας Κουρμπέλης, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Στέφανος Καπίνο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Διαβάστε επίσης: Προκριματικά Μουντιάλ 2018: Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδος

Ελλάδα – Εσθονία 0-0: "Πέταξε" μεγάλη ευκαιρία η Εθνική

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments