Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος – Μήτρογλου: Δύσκολα και με Βέλγιο

Εθνική Ελλάδος – Μήτρογλου: Δύσκολα και με Βέλγιο
Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει πολλές πιθανότητες για να παίξει στο ματς της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο την Κυριακή. Αμφίβολος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Εμφανής ήταν η απουσία του Κώστα Μήτρογλου στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 που θα γίνει στη Ρωσία. 

Ενόψει του… τελικού με το Βέλγιο στο Καραϊσκάκη, η συμμετοχή του «Μητρογκόλ» μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη και οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για τον Μίχαελ Σκίμπε για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα φορ. 

Παράλληλα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα και για αυτό τον λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή. 

Σήμερα ο διεθνής στόπερ του Αμβούργου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του και να ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα με τους Βέλγους την ερχόμενη Κυριακή. 

Υπενθυμίζεται ότι παραμένει εκτός ο Βασίλης Τοροσίδης, όμως ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που εξέτισε την αγωνιστική της τιμωρίας του. 

Οι διεθνείς θα βρεθούν σήμερα το πρωί (στις 11:00, κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν χθες να κάνουν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments